Zeven leuke vakantiebestemmingen met het vliegtuig

Zeven leuke vakantiebestemmingen met het vliegtuig

november 26, 2018 | admin

De vakantieperiode, veel Nederlanders kijken er reikhalzend naar uit. Voor jou is dit ongetwijfeld niet anders. Tijdens jouw vakantie kun jij de dagelijkse sores even achter je laten en helemaal tot rust komen. De meeste Nederlanders trekken tijdens hun vakantie de grens over. Jij wilt tijdens jouw eerstvolgende vakantie ongetwijfeld ook ergens in het buitenland verblijven. Gelukkig heb je legio mogelijkheden wat dat betreft. Wil jij met het vliegtuig weg? Dan zoek je misschien nog wel een vakantiebestemming. Wat dat betreft ben jij hier aan het juiste adres. Hieronder zetten wij namelijk zeven leuke vakantiebestemmingen met het vliegtuig op een rijtje!

1. Costa del Sol

De Spaanse kust is een geliefd vakantieresort voor veel Nederlanders, zo ook de Costa del Sol. Niet gek ook, want jij treft hier zon, zee en strand aan. Alle ingrediënten lijken dan ook aanwezig voor een geslaagde vakantie. De zon schijnt hier meer dan 320 dagen per jaar. Indien jij een zonvakantie wilt, is dit dus een prima bestemming. Bovendien kun jij er betrekkelijk goedkoop met het vliegtuig naartoe.

2. Ohrid

Macedonië is voor veel mensen nog onbekend gebied. Toch wint dit land aan populariteit bij toeristen. Ook Nederlanders weten vaker hun weg naar Macedonië te vinden. Met name de plaats Ohrid is geliefd. Deze stad ligt aan een groot meer en daarnaast tref je in de omgeving stranden en mooie natuurgebieden aan. Bovendien is het er in de zomermaanden heerlijk weer. Ohrid is dus een prima vakantiebestemming voor zowel zonvakanties als actieve vakanties.

3. Antalya

Mag jouw aankomende vakantie niet al te veel kosten? Dan is Turkije een goede optie. Wij raden jou dan zeker aan om naar de kustplaats Antalya te gaan. Jij kunt hier namelijk genieten van warm weer, mooie stranden en helder water. Ook voor de cultuurliefhebbers onder ons is er in deze Turkse badplaats echter voldoende te doen. Daarbij komt dat Antalya een bruisende stad is, waardoor jij je hier ook in de avond uitstekend kunt vermaken.

4. Ibiza

Wil jij tijdens jouw eerstvolgende vakantie naar een bruisende bestemming? Dan is het Spaanse eiland Ibiza natuurlijk een aanrader. Dit eiland wordt namelijk geregeld hét partyeiland van Europa genoemd. Jij kunt hier dan ook feesten tot de max wanneer je dat wilt. Ben jij niet zo’n feestbeest? Dan vermaak jij je ook prima op dit eiland. Er is namelijk ook een rustige kant. En hier merk jij helemaal niets van het feestgedruis.

Lees ook: naar de camping met het vliegtuig

5. Istrië

De Kroatische provincie Istrië is de laatste jaren ontzettend populair geworden. Toeristen uit heel Europa (en ver daarbuiten) weten hun weg naar deze streek te vinden. Niet gek ook, want je vindt hier paradijselijke stranden en een kraakheldere zee. Daarnaast is het weer er in de zomermaanden ook heerlijk. En last but not least: met het vliegtuig ben jij er al binnen een paar uurtjes en een ticket is vaak niet heel erg duur!

6. Canarische Eilanden

Deze Spaanse eilandengroep is al jarenlang een toeristische trekpleister. In de zomermaanden ziet het er dan ook geregeld zwart van de toeristen. Toch zijn de Canarische Eilanden dit ook voor jou een leuke vakantiebestemming. Niet alleen kun jij op deze eilanden optimaal tot rust komen en genieten van het mooie weer, maar je kunt er ook van alles zien en doen. Je moet er wel een paar uur voor in het vliegtuig zitten, maar dit heb jij er natuurlijk maar wat graag voor over.

7. Algarve

We eindigen dit overzicht met Algarve, de meest zuidelijk gelegen provincie van Portugal. In dit Zuid-Europese land is het in de zomermaanden vaak goed vertoeven. Bovendien is de omgeving hier prachtig. Jij treft hier namelijk mooie stranden aan met daarbij hoge rotswanden. Een vakantie naar de Algarve levert dan ook mooie plaatjes op. Bijkomend voordeel is dat jij tegenwoordig voor betrekkelijke weinig geld al een leuke vakantie in de Algarve kunt beleven.