Vind en vergelijk goedkope
vliegtickets

Hotels vergelijken

Met onze hotelzoekmachine vergelijk je in enkele klikken de hotelprijzen van ruim 1,8 miljoen hotels in meer dan 190 landen en op meer dan 400 boekingssites
Waarom goedkoop-vliegen.nl

Waarom goedkoop-vliegen.nl

Wij verzamelen prijzen bij de 50 grootste boekingswebsites van hotels. Krijg alle prijzen op één plaats.

Geen verborgen kosten

Geen verborgen kosten

De prijzen zijn inclusief alle belastingen en toeslagen. U betaalt precies het bedrag dat u op het scherm ziet.

Prijsmeldingen

Prijsmeldingen

De beste prijs krijgen? Wij houden voor u de prijs in de gaten en wanneer deze daalt ontvangt u meteen een melding

Waarom kiezen voor goedkoop-vliegen.nl?

Goedkoop-vliegen.nl heeft een aantal kernwaarden hoog in het vaandel staan. Dit is waarom veel mensen kiezen voor goedkoop-vliegen voor het vergelijken van hun vliegtickets

Onafhankelijk

Binnen 2 minuten vergelijk je met onze onafhankelijke vergelijker razendsnel duizenden vliegticketaanbieders en weet je direct wat de goedkoopste vliegtickets zijn voor jouw bestemming. Daarbij vergelijken wij altijd de meest actuele prijzen voor vliegtickets.

Eerlijke prijzen

Hier kunt u zeker van zijn: absolute transparantie van gegarandeerde prijzen. Geen verborgen kosten bij ons. Tevens gebruiken wij geen cookies om prijzen te verhogen. Onze vergelijker zet altijd de beste deal voor je bovenaan de zoekresultaten.

Kosteloos

Vliegtickets vergelijken maken wij kosteloos mogelijk waarbij je simpel en eenvoudig tickets kunt vergelijken met onze handige tool. De verdiensten halen wij uit de commissie die een vliegtuigmaatschappij ons betaald bij het boeken van vliegtickets.